Medeniyeti inşa etmek için...
İnşaat Mühendisliği
04/10/2024 13:58:47 - 04/10/2024 13:58:47 - 44 Okunma

27 Eylül 2024 Cuma günü, üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda "Mühendisliğe İlk Adım Konferansı" düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Erol Türkeş, Dekan Yardımcılarımız Sayın Doç. Dr. Sencer Süreyya Karabeyoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Edip Serdar Güner, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları, Tekirdağ İnşaat Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve İlkon Mühendislik firmasından Kamil Onur Önal ve Caner Özek etkinliğe katılım gösterdiler.

Etkinlik, Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin Prefabrikasyon Grubu Ar-Ge ve Kalite Güvence Koordinatörü İnşaat Yüksek Mühendisi Sayın Orhan Manzak'ın konuşması ile başladı. Orhan Manzak değerli katılımcılara İnşaat Mühendisliğinde Kariyer Yolculuğunun önemini vurguladı. Etkinlik daha sonra Marmara Ereğlisi Meclis Başkanvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Hakkıcan Alçan'ın konuşması ile devam etti. Hakkıcan Alçan, değerli katılımcılara inşaat mühendisliğinde girişimciliğin önemini vurguladı. Daha sonra Mühendislik Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Erol Türkeş tarafından Sayın Orhan Manzak'a etkinliğe katılımından ve desteğinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Kadir Kılınç tarafından Sayın Hakkıcan Alçan'a etkinliğe katılımından ve desteğinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine öğretim üyeleri ve katılımcılar tarafından baret takılması ile etkinlik sona erdi.

konferans

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.