Medeniyeti inşa etmek için...
İnşaat Mühendisliği

“Türkiye’De Ve Japonya’Da Deprem Gerçeği” Başlikli Konferans Düzenlendi

28/12/2023 10:44:58 - 28/12/2023 10:44:58 - 227 Okunma

26 Aralık 2023 Salı günü Japonya Yurt Dışı İnşaat Şirketleri Derneği Genel Sekreteri - İnşaat Yüksek Mühendisi, Yüksek Mimar ve Deprem Uzmanı Yoshinori MORİWAKİ’nin konuşmacı olarak katıldığı "Türkiye’de ve Japonya’da Deprem Gerçeği" konulu konferans düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Türkiye’de ve Japonya’da mühendislik faaliyetlerinin karşılaştırması, Kuzey Anadolu Fay Hattı, depremin ve alınması gereken tedbirlerin önemi gibi konu başlıkları incelendi.

Açılış konuşmasını İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Kadir KILINÇ’ın gerçekleştirdiği etkinliği, Kırklareli Vali Yardımcısı Mahmuthan ARSLAN, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ, Mimarlık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yasemin ALKIŞER BREGGER, Mühendislik Fakültesi akademik ve idari personeli ile öğrenciler dinledi.

Etkinliğin sonunda Kırklareli Vali Yardımcısı Mahmuthan ARSLAN ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ, Yoshinori MORİWAKİ’ye günün anısına plaket takdim ettiler.

.

seminer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.