Medeniyeti inşa etmek için...
İnşaat Mühendisliği

Bağimliliklarla Mücadele "benim Hayatim!” Seminer Serisi

20/10/2023 10:13:40 - 16/11/2023 19:31:55 - 203 Okunma

 

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü tarafından “Uyuşturucu İle Mücadele İl Faaliyet Planı” kapsamında aşağıda yer alan afişteki takvime göre düzenlenecek olan “Benim Hayatım!” başlıklı seminer etkinliklerine tüm akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz davetlidir.

https://byhi.klu.edu.tr/Sayfalar/29552-bagimliliklarla-mucadele-benim-hayatim-seminer-serisi.klu

Bu seminerlerle, öğrencilere, idari ve akademik personele, bağımlılığın biyolojik, zihinsel, sosyal ve hukuki boyutları ile birlikte bağımlılıkla baş etme yöntemleri hakkında bilgi verilmesi amaçlanmaktadır. 

“Benim Hayatım!” seminer dizisinin ilki 23 Ekim 2023, Pazartesi günü Saat: 14.30-15.30 arasında Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Yeşilay Danışmanlık Merkezi'nde (YEDAM) görevli olan Sosyal Hizmet Uzmanı Şeyma KOCAOĞLU,  "YEŞİLAY’ın ve YEDAM’ın Tanıtımı: Bağımlılığa Bütüncül Yaklaşım" başlığı altında Yeşilay ve YEDAM'ın faaliyet alanından, bağımlılığın temel özelliklerinden, kendimizde ya da etrafımızdakilerde bir bağımlılık durumu fark ettiğimizde neler yapabileceğimizden bahsedecektir.

Seminer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.