Üniversitemiz Binalarının Deprem Risklerine İlişkin Durumlarının Tespiti Için Yapılan Ön İnceleme Ve Değerlendirme Çalışmaları

03/04/2023 23:03:38 - 03/04/2023 23:03:38 - 198 Okunma

Üniversitemiz bünyesinde bulunan mevcut binaların taşıyıcı sistemlerindeki malzeme kalitesinin, gözlemsel muayene ve tahribatsız deney yöntemleriyle olası deprem risklerine ilişkin durumlarının tespiti amacıyla oluşturulan "Ön İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu" çalışmalarına başlamıştır. Doç. Dr. İsmail KILIÇ başkanlığında toplanan, Dr. Öğr. Üyesi Kadir KILINÇ, Dr. Öğr. Üyesi Merve ERMİŞ, Dr. Öğr. Üyesi Saadet Gökçe GÖK, Arş. Gör. Dr. Zafer KANBİR, Arş. Gör. Safiye GÜNDOĞAN, Arş. Gör. Yasin DUYSAK ve Onur KAHRAMAN'dan oluşan çalışma ekibi 03.04.2023 tarihinde Kavaklı Kampüs Binaları, Asilbeyli Eski Fabrika Binası ve Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunmuştur.

Ön İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu Üniversitemiz Binaları Dayanıklılık Ön İncelemesi

Üniversitemiz Binaları Dayanıklılık Ön İncelemesi