“Türkiye’De Ve Japonya’Da Deprem Gerçeği” Başlikli Konferans Düzenlendi

19/12/2022 12:00:05 - 19/12/2022 12:00:05 - 150 Okunma

Üniversitemizde düzenlenen "Türkiye’de ve Japonya’da Deprem Gerçeği" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Hazama Ando Corporation Türkiye Genel Müdürü, Japonya Yurt Dışı İnşaat Şirketleri Derneği Genel Sekreteri - İnşaat Yüksek Mühendisi, Yüksek Mimar - Yoshinori Moriwaki deprem açısından Türkiye'nin ve Japonya'nın durumunu, iki ülke arasındaki benzerlikleri ve farklılıkları anlattı.

Gerçekleştirilen etkinliğe, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ, Kırklareli İl Afet ve Acil Durum Müdürü Salih ERDEN, Mühendislik Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Etkinliğin sonunda AFAD İl Müdürü Salih ERDEN, Yoshinori Moriwaki’ye AFAD afet ve acil durum çantası hediye etti. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol TÜRKEŞ ise Moriwaki’ye günün anısına plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

etkinlik