Medeniyeti inşa etmek için...
İnşaat Mühendisliği

Tek Ders Sınavı

Tek ders sınavlarına;

Mezuniyeti için azami öğrenim süresini kullanmamış öğrencilerden, devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için GANO’sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gereklerini yerine getirmiş öğrenciler; bu sınav sonucu alacağı notun katkısıyla GANO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olan öğrenciler katılabileceklerdir.

Tek ders sınavına katılacak öğrencilerin "Mühendislik Fakültesi Dekanlığı"na (muh@klu.edu.tr) imzalı dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

-Tek ders sınav hakkı, bir akademik yıl içinde bir kez kullanılabilir.

-Tek ders sınavında en az CC (65) notu alan öğrenci başarılı sayılır.

-Tek ders sınavında alınan not, ham başarı notu sayılır ve Senato tarafından belirlenen esaslara göre harf notuna çevrilir.

-Öğrenci tek ders sınavından geçemediği takdirde, dersi sonraki yarıyılda/yılda tekrarlayabilir veya bir sonraki akademik takvimde belirlenen tarihte, tek ders sınavına girebilir.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.